Vinguide ALSACE

Beställ Vinguide ALSACE

Aktuell upplaga är tryckt i april 2023.

Vinguide ALSACE utsågs till 2012 bästa bok i kategorin guideböcker in mat och vin. Sedan dess har över 3500 exemplar tryckts, och boken uppdateras för varje ny tryckning om 200 exemplar. Jag är flera veckor i Alsace varje år, så nytt material tillkommer kontinuerligt och all information är aktuell.

Vinguide ALSACE är en reseguide att läsa innan du reser till Alsace, när du är där och när du kommit hem. Boken ger många praktiska tips på restauranger, producenter och sevärdheter. Den ger dig fördjupade kunskaper om regionens druvsorter, geologi och historia. Intervjuer med producenter ger en bild av människorna bakom vinet.

I samband med byte av webbhotell har mailfunktionen slutat att fungera, tillfälligt förhoppningsvis. Maila mig istället direkt på per.warfvinge(at)gmail.com för att beställa - men byt ut (at) mot @! Ange namn, postadress, emialadress och antyal böcker så återkommer jag.

Du betalar boken genom att Swisha 240 kronor (200 kr + 40 kr porto) till 123 188 4378

Kontaktuppgifterna kommer endast användas i samband med utskick av beställd bok, inte för någon form av irriterande marknadsföring eller spridas till tredje part.